Кърваво убийство потресе Слънчев бряг, македонец е бил налаган с кол

...
Кърваво убийство потресе Слънчев бряг, македонец е бил налаган с кол
Коментари Харесай

Българско дете уби с кол 49-годишен македонец

Кърваво ликвидиране потресе Слънчев бряг, македонец е бил налаган с прът до гибел. Изършителят е дете на 14 години. От полицията оповестиха, че в четвъртък към 11 часа  в Районно ръководство – Несебър е получено известие, че в гориста околност до заведение „ Бъчвата “ в Слънчев бряг – запад, е намерено мъжко тяло с забележими пострадвания в региона на главата.

В резултат на полицейските дейности на чиновници от отдел „ Криминална полиция “ при ОДМВР – Бургас и Районно ръководство – Несебър е открито, че тялото е на 49-годишен македонски жител. Той е влезнал в България на 24 януари през Граничен контролно-пропусквателен пункт – Гюешево. След извършени голям брой оперативно-издирвателни мероприятия и процесуално-следствени дейности – измежду които разпити, изземване на видео записи от охранителни камери в необятен периметър и други, е установено, че причинител на убийството е 14-годишен юноша от Несебър, написа Фокус.

Убийството е осъществено посредством нанасяне на удари с окастрен прът.

Причините за осъщественото ликвидиране са в развой на изясняване. Работата по случая продължава от чиновници на отдел „ Криминална полиция “ при ОДМВР – Бургас и Районно ръководство – Несебър.

Младежът е арестуван със заповед за период до 24 часа.

Според flagman.bg жертвата е Игор Николовски. Жестокото закононарушение е осъществено от 14-годишния Михаил Х., който живее със фамилията си в

По информация на осведомени до убийството се е стигнало, откакто възрастният мъж загатнал за интимни връзки с малолетния Михаил.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР